enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Tahir Büyükakın Gebze’de Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu, Önemli Açıklamalar Yaptı…

12.09.2021 12:56
A+
A-

“Sosyal medya başta olmak üzere ve diğer tüm alanlarda yapılan fitne, fesat ve bozgunculuk gibi faaliyetlere kadir şinas milletimiz itibar etmiyor” diyen Başkan Büyükakın, “Tabi bizde boş durmuyoruz, gerçekleri dile getiriyor ve işimize bakıyoruz. Milletimiz boş söz değil icraat bekler. Bu nedenle bizlerde eser ve hizmet üretiyoruz” dedi.

Büyükakın: “Milletimiz yalanlara asla itibar etmiyor”

Gebze bölgesinde sivil toplum kuruluşlarına, esnaflara ve vatandaşlarla her fırsatta zaman ayıran Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Halil İbrahim Kadıoğlu, Kocaeli İl ve İlçe Taksiciler Derneği Başkanı İsmail Tozlu ile yönetimlerini kabul ederken, Hacı Halil Mahallesi’nde ki esnaflara da bereketli işler diledi. “Göreve gelmeden önce ve şimdi söz verdiğimiz gibi vatandaşımızla iç içe, gönül gönüleyiz” diyen Başkan Büyükakın, “Gebze bölgemizde de vatandaşlarımızın bize olan sıcak ilgisi ve sevgisiyle karşılaşıyoruz. Bu sevgiye ve ilgiye layık olabilmek içinde elimizden geleni yapıyoruz. STK’larımızla buluşmaya, vatandaşımızla dertleşmeye, hizmetlerimizle halkımızın hizmetkârı olmaya devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.